Фабрика.Суперфинал

Фабрика.Суперфинал шоу на Новом

Архив Апрель, 2010

Внимание!!! Открылся магазин по адресу .

В магазине Вы можете заказать себе понравившееся футболки и разные сувениры с любимыми участниками проекта “Фабрика Суперфинал”. Также вы можете “модифицировать товар”, то есть менять основу и цвета футболок. Для этого Вам только нужно нажать мышкой на ссылку “модифицировать товар” под футболкой, откроется окно конструктора. В конструкторе товара Вы сможете не только поменять цвета футболок и выбрать множество дизайнов на разные тематики, но и загрузить свой дизайн или фотографию. Оплатить заказ можно любым удобным для Вас способом: безналичным платежом, оплата в офисе (Киев), кредитной картой,на терминалах моментальной оплаты и т.д. Прочитать про способы оплаты можно на страничке . Доставка заказа производится также любым удобным для Вас способом, узнать подробней на странице . Магазин будет регулярно пополнятся новым товаром и дизайнами.

А теперь я покажу как создавать свои оригинальные футболки в конструкторе.

Выбираем страничку Конструктор, а дальше все как на фото.

11

22

33

44

55

66

77

88

Желаю удачной покупки!!!


Фабрика Суперфінал фотографії з восьмого концерту

This SimpleViewer gallery requires Macromedia Flash. Please open this post in your browser or get Macromedia Flash .
This is a


Професійні якості не завжди грають вирішальну роль, адже успіх артиста в більшій мірі залежить від ставлення до нього слухачів. Сьогоднішній концерт ледь не став трагічним для братів Борисенко: отримавши найнижчі бали від журі, але, набравши рекордну кількість голосів глядачів, вони залишилися на проекті.

Минулий концерт подарував братам Борисенко можливість виступити в дуеті з веселими учасниками групи “Пара Нормальних”. Весела пісня і запальний номер подарували і артистам, і глядачам море позитиву і відмінний настрій. Однак, ейфорія “фабрикантів” від виступу виявилося недовгим: причиною цьому стала заява членів журі, які одноголосно закликали близнюків добровільно покинути проект.
Борисенко, пара нормальних
“Ви знаєте, мені здається, що ці хлопці повинні залишити” Фабрику. Суперфінал “. Ви розумієте, вони вже давно зробили свою справу і вичерпали себе, - спробував аргументувати своє несподіване заяву Костянтин Меладзе. - У них було за” Фабрику. Суперфінал “одне таке світле пляма - це номер з Матіасом Джексона. Все інше - це просто одне і те ж. Їх роль на” Фабриці “виконана. Їм потрібно закінчувати цю справу. Судити мені тут, як музиканту, нічого. Вони себе вичерпали” .


На минулому концерті судді в пух і прах розкритикували виступ Олексія Матіаса. Те, що “фабричного” ангела називають одноманітним, але при цьому стабільно професійним - ні для кого не секрет. Чудові вокальні та артистичні дані відзначає кожен, хто опиняється поряд з ним на сцені. Не стала винятком і Ані Лорак.

Новий концерт “Фабрики” подарував учасникам і глядачам нові емоції. На цей раз Матіасу пощастило виступити на одній сцені з Ані Лорак. Співачка гідно оцінила старання молодого виконавця: “Я вважаю, що Олексій дуже талановитий, у нього є Божа іскра. Він випромінює світло - так мало таких людей! Сьогодні Олексій Матіас виконав дуже складну для чоловічого вокалу пісню. Але він узявся, і він це зробив : якісно, по-своєму, в своїй інтерпретації “.
Матиас, Ани Лорак
“Олексій, ви дуже талановитий, дуже повітряний, дуже щирий, але мені завжди чомусь не вистачало в вас надриву. У кожному фрукті повинна бути частка кислинки. Ач, ледь-ледь цієї кислинки хочеться, дуже багато позитивного, для мене особисто. І в цій пісні хотілося, щоб ви були більш мужнім, щоб вас розірвало емоційно “, - резюмувала виступ” фабриканта “Тіна Кароль.


Сьогоднішній виступ в “Суперфіналі” став для Стаса Шурінса виконанням давнього бажання. Як виявилося, Тіна Кароль була першою артисткою, з якою “фабрикант” познайомився, приїхавши в Україну. Тепер молодий артист отримав можливість не тільки виступити з поважної виконавицею на одній сцені, а й подарувати зірку пісню, написану власноручно спеціально для неї.

Скільки б ролей не доводилося приміряти молодим талантам за час участі на “Фабриці”, вони не перестають дивувати глядача широтою своєї фантазії. Завершився нещодавно гала-концерт представив “фабриканта” глядачам у вельми незвичному образі. Яскравий костюм, кольоровий перуку і навіть спеціальний грим - все, що належить справжньому клоуну.
Шурінс, Тіна Кароль
“Ти знаєш, Стас, я бачила репетицію, я знала, яка буде пісня. Чесно, я готувалася сказати, що все добре, але передбачувано. Але я зовсім не очікувала твого образу. Це настільки сміливо, настільки точно, настільки добре зроблено. Сьогодні у мене немає слів - це було дуже добре, дуже правильно “, - не пошкодувала компліментів Наталія Могилевська.

“Ви знаєте, ось цей макіяж дуже добре заховав його втому, тому що втома в ньому є - це і видно, і чути. А те, що він співає з хлопців, на мій погляд, в ” Суперфіналі ” краще за всіх - це очевидно. Він ще раз це довів, молодець! ” - Прокоментував виступ Шурінса Костянтин Меладзе.

“Я хочу сказати, що Стас неймовірно талановитий. Дійсно, в цій гонці за перемогу він втомився. Я бачила, яка була у нього іскра у “Фабриці-3″, а зараз автопілот залишився. Він досить відповідально ставився до всіх моїх прохань щодо пісні . Я бачу, наскільки він мріє бути великим артистом, я бачу, що він відчуває грунт під ногами, бачить свої сліди - він не зазнався, друзі, що б там не говорили про нього. Він справжній і дуже людяний “, - поділилася думкою про Стаса Тіна Кароль.

  • Пройди игру! Получи приз!

  • Купить футболки Сумерки Затмение

  • Купить футболку "Фабрика Суперфинал"

  • Рубрики

  • Фабрика. Суперфинал

  • Введіть свою email адресу:

    Delivered by

  • Страницы

  • Облако тегов

    Облако тегов плагина WP Cumulus от сайта " " требует для просмотра или выше.

  • Архивы

-->




DomainsNOW.org - Ukrainian domains
-->