Фабрика.Суперфинал

Фабрика.Суперфинал шоу на Новом

Архив Март, 2010


Діма Каднай
Конкуренція або особисті амбіції вже дорослих і вже досить досвідчених “фабрикантів” все частіше заважають їм виступати в дуетах. На цей раз проблема виникла в команді братів Борисенко і Діми Кадная , спільному виступу яких так і не судилося відбутися.
Борисенко
На цей раз організатори конкурсу пішли на поступки учасникам і дозволили їм виступити з окремими композиціями. Проте виникає питання: чи не покаже така поблажливість поганий приклад іншим учасникам і чи не стане така практика правилом?

Отримавши дозвіл поєднати в одному виступі дві кардинально різні пісні, Каднай і Борисенко розділилися і самостійно готували кожен свій номер.
Друга частина виступу журі та глядачам сподобалася більше, ніж виступ Діми Кадная. Вона була більш енергічніша та веселіша.


Вадим Олійник,Олейник
Виступ Вадима Олійника несподівано опинився під загрозою зриву. Справа в тому, що всього за кілька годин до концерту його напарникові Стасу Шурінсу несподівано стало погано. Лікар заборонив “фабриканту” брати участь у концерті, проте виступ для Шурінса виявився справою честі і він, незважаючи на погане самопочуття, вийшов на сцену.
Стас Шурінс, Шуринс
Напевно, саме цей фактор і загальна втома учасників вплинули на те, що “фабриканти” не виклалися на повну силу і не розкрили весь свій потенціал. Однак, завоювавши відмінну репутацію у глядачів і суддів на попередніх концертах, хлопці без особливих проблем обійшли конкурентів і зайняли упевнені позиції в середині списку в підсумковому рейтингу.


Еріка ,Аліса Тарабарова
Чого тільки не можуть дозволити собі сильні духом і упевнені в собі жінки! Несподіваний дует двох найсильніших учасниць “Суперфіналу” Аліси Тарабарової та Еріки з емоційно жорсткої піснею Алли Пугачової “Я тебе поцілувала” викликав справжній сплеск емоцій своїм сміливим і бентежить фіналом.

Закінчивши виступ, дівчата спустилися в зал, підійшли до пультів журі та раптово для всіх поцілували в обидві щоки Костянтина Меладзе. Такий поворот подій був зустрінутий бурхливою реакцією залу і розчуленням жіночої половини судеской команди.

Макс Барських

На минулому концерті виступ брутального романтика Макса Барських було в пух і прах розкритиковане Костянтином Меладзе . Композитор звинуватив “фабриканта” в тому, що він намагається досягти успіху за рахунок блискучих постановок Алана Бадоєва , декорацій та видовищного шоу, а зовсім не завдяки своєму природному таланту.
Квінта та фагот
Таке зауваження до глибини душі зачепило молодого артиста. Вважаючи звинувачення несправедливим, “фабрикант” вирішив довести суддям, що без декорацій та балету він зможе виступити ні трохи не гірше і з легкістю завоювати серця глядачів. Магію його виступу підкреслював лише фагот - один з найкрасивіших за звучанням духових інструментів. До речі, акомпанував на фагота Максу композитор (автор численних хітів Софії Ротару), музичний продюсер Руслан Квінта , а вартість фагота на якому грав прославлений композитор складає понад 10 000 євро. Вийшовши на порожню сцену в рваною сорочці, що ледве прикривала голе тіло, Макс виконав композицію “Замок з дощу” , і зірвав бурхливі оплески залу та неприховану симпатію майже всіх членів журі.

Олексій Матіас, Алексей Матиас

Невдачі переслідують Олексія Матіаса на кожному кроці: зламана рука, що вимагає додаткової операції і несподівана зрада глядачів, ледь не стала фатальною на минулому концерті. Недільний виступ не змінив стан справ на краще, а навпаки створив підстави вважати, що життя “фабриканта” увійшло в чорну смугу.

Олексій Матіас, дивом залишився на проекті завдяки відчайдушному вчинку , отримав черговий шанс довести всім, що гідний перемоги. Однак тепер врятований “фабрикант” повинен подвоїти сили і готуватися до критичного ставлення з боку журі та глядачів.

  • Пройди игру! Получи приз!

  • Купить футболки Сумерки Затмение

  • Купить футболку "Фабрика Суперфинал"

  • Рубрики

  • Фабрика. Суперфинал

  • Введіть свою email адресу:

    Delivered by

  • Страницы

  • Облако тегов

    Облако тегов плагина WP Cumulus от сайта " " требует для просмотра или выше.

  • Архивы

-->




DomainsNOW.org - Ukrainian domains
-->